Nieuws
Deel 3 van hoorspel in Kakafonie

Gedurende de zomermaanden vervalt het programma Sportsignaal op Midvliet radio. Dat betekent dat er zes weken ruimte is voor een derde uur in het programma Kakafonie met daarin een hoorspel. Op zondag 3 juli is in Kakafonie gestart met het driedelige hoorspel ‘En ik dan?’. Dat is een blijspel in drie delen, geschreven door Annie M.G. Schmidt en tot hoorspel bewerkt door Hennie van Kleef. Vandaag is de laatste episode (deel 3) te horen.

Voorafgaand aan het hoorspel komt Kevin Hendriks, één van de organisatoren van Waterpop in Wateringen, vanaf 12:30 vertellen over dat evenement. Komend weekeinde wordt het voor de 45ste keer gehouden. Vrijdagavond 22 juli is er een speciale jubileumavond en zaterdag 23 juli is het traditionele muziekfestival met kinderhoek, straattheater en een vernieuwende line-up.

Op het festivalterrein staan drie podia. Vrijdagavond is er een bluesavond. Het wordt spectaculair met een mooie mix van exotic rock, gierende spacerock, blues en swingende brassmuziek. Allemaal top acts uit de Lage Landen.

Op zaterdag opent Waterpop met een kinderband: Lucky Fonz III.  Als knallende afsluiter staat daartegenover De Kraaien. Al jarenlang bekend als unieke dance-act en bekend van vele knallende hits. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie.

De zaterdag wordt verder gevuld door blueszanger Laurence Jones, Only The Poets, Het Gezelschap, Saint Agnes, Jeangu Macrooy, Elle Hollis, RHEA, Ramkot, POM en Banji. (foto Midvliet)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter