Nieuws
Hoop voor Huygenstunnel

Wethouder Jeffrey Keus heeft met minister Mark Harbers (infrastructuur) de idee van een Huygenstunnel in Voorburg (het ondergronds brengen van A12/Utrechtsebaan en het spoor) besproken. Dat gebeurde bij een recent bezoek van de minister aan de gemeente om werken aan de velostrada in Leidschendam, waardoor deze veiliger moet worden voor gebruikers, te bekijken. De bewindsman reageerde ‘heel enthousiast’ op het idee van de tunnel, aldus de wethouder. ‘Er is bij hem een luisterend oor’. In het coalitieakkoord van VVD, GBLV en D66 staat dat er gewerkt wordt aan een gezamenlijk initiatief met ‘relevante partijen’ om tot de tunnel te komen. In het kader van de bereikbaarheid trekken B&W daarvoor ook een nog niet nader ingevuld bedrag uit.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter