Nieuws
Scouting terug van kampweek

De scouts van scoutingvereniging Sint Maarten-Hildegard aan de Veurselaan in Voorburg zijn op Zomerkamp geweest. Een week geleden vertrokken ruim 125 welpen, Verkenners, Gidsen en Explorers naar hun kamplocatie. Traditiegetrouw werd het kamp afgetrapt met een gezamenlijke start in de Martinuskerk in Voorburg. De scouts waren vervolgens helemaal klaar voor een week lang met allerlei gave activiteiten en avonturen.

De welpen (7-11 jaar) zaten dit jaar in het bosrijke gebied van Amersfoort en Soest, terwijl de scouts (11-15 jaar) een week kampplezier in Baarn hadden. De explorers (15-18 jaar) zochten het hoger op. Zij gingen naar Duitsland.

De weersverwachting was goed en ook de stemming zat er op de dag van vertrek goed in; veel scouts kijken uit naar het kamp, dat vaak als hoogtepunt van het scoutingseizoen wordt gezien. Het weer werkte inderdaad mee en na een week keerde het hele gezelschap moe doch voldaan terug in Voorburg.

In september 2022 start het nieuwe scoutingseizoen. Lijkt het jou leuk om een keer mee te doen of wil je meer weten over de activiteiten van scouting SMHG? Kijk op de website van www.smhg.nl of mail naar info@smhg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter