Nieuws
Wethouder reageert

Afgelopen maandag publiceerde Vlietnieuws een blog onder de kop Asociaal. Daarin werd B&W, en met name wethouder Philip van Veller, verweten 1 miljoen euro die men van het rijk kreeg om armere inwoners een energietoeslag te kunnen geven, in de zak te houden. Ondanks mogelijkheden om de groep die de toeslag nu krijgt, uit te breiden.

Vanaf zijn vakantieadres reageerde de wethouder via twitter: ‘Als antwoord op Vlietnieuws. Vanaf mijn vakantie even een aanvulling voor mensen die zich zorgen maken. De commissie samenleving heeft met mij hierover gesproken op 6 juli. Daar kondig ik aan dat ik na de zomer met aanvullende steunmaatregelen kom. Ook voor studenten. Waarmee alle partijen instemden’.

De commissie samenleving is een commissie uit de gemeenteraad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter