Activiteiten
Lezing thrillerschrijver Jeroen Windmeijer

Goede Doelen Boekenhuis Marianne, Franse Kerkstraat 5A Voorburg, organiseert op donderdag 28 juli een lezing door thrillerschrijver Jeroen Windmeijer. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf half acht. Toegang is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@boekenhuismarianne.nl

Windmeijer debuteerde in 2015 met de historische literaire thriller De bekentenissen van Petrus. In januari 2020 werd een geheel herziene editie uitgegeven onder de nieuwe titel Het Petrusmysterie. Daarnaast heeft hij een ‘Latijns-Amerika trilogie’ geschreven waarvan eerder De Offers en De Genesissleutel zijn verschenen. De Stenen Goden (2022) is het derde (losstaande) deel van de trilogie.

De schrijver komt uit een lerarenfamilie. Hij was twaalf jaar lang leraar godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school. In 2019 waagde hij de stap en werd voltijds schrijver.

Boekenhuis Marianne besteedt in juli speciale aandacht aan thrillers, vooral aan Nederlandse thrillers. In de etalage is hiervoor een thematentoonstelling ingericht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter