Nieuws
Asielzoekers naar Regulusweg

Het centrum voor asielzoekers Regulusweg 1 Den Haag, op de grens met Voorburg,  is bijna woon klaar. Naar verwachting komen de asielzoekers vanaf 28 juli. Zij komen niet alle 400 tegelijk, maar gefaseerd over een periode van enkele weken. Er komen asielzoekers van verschillende afkomst en leeftijden. Naar verwachting worden weinig tot geen minderjarigen. Omwonenden kunnen ter plekke een kijkje nemen op dinsdag 26 juli van 13:00 tot 14:00. Gelieve zich aan te melden door een mail te sturen naar karinavanderark@coa.nl De noodopvang loopt t/m 31 december 2022, met een mogelijkheid tot verlenging. De gemeente Den Haag neemt uiteindelijk de beslissing over verlenging. Leidschendam-Voorburg wordt daar alleen van op de hoogte gesteld; inspraak heeft de gemeente niet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter