Nieuws
Exclusieve Instawalk provinciehuis
Half september wordt het gerenoveerde hoofdgebouw van het provinciehuis officieel geopend. Maar voordat het zover is, mogen belangstellenden alvast een kijkje komen nemen tijdens de Open Dag op 10 september. Voor degenen die niet zolang kunnen wachten, is er goed nieuws. Er is op 1 september namelijk een exclusieve Instawalk.

Na een lange periode van renoveren wil de provincie vol trots straks het resultaat met iedereen delen. Er is zoveel om te zien en te ontdekken op het gebied van duurzaamheid, de kunst en de architectuur van dit monumentale pand. Wat te denken van een prachtige vloer gemaakt uit vermalen bouwmaterialen, wanden uit restmaterialen zoals koffieprut of vloerbedekking van gerecyclede tapijtgarens?

‘Heb jij een Instagramaccount, ben je dol op fotograferen en heb je interesse in architectuur, duurzaamheid of circulaire toepassingen? Of ben je gewoon hartstikke nieuwsgierig naar het eindresultaat van de renovatie? Meld je dan snel aan en wie weet ben jij 1 van de 10 geluksvogels die nog voor de officiële opening een exclusieve rondleiding van ons krijgt! Vul het formulier in (check ook even de voorwaarden) en eind augustus hoor je van ons of je erbij bent’, aldus de provincie in een bericht.

‘Mocht je nou niet 1 van die 10 plekken bemachtigen, maar ben je nog steeds wel geïnteresseerd in een rondleiding door ons gerenoveerde hoofdgebouw? Geen nood, er is altijd nog de Open Dag op 10 september. Op die dag leiden enthousiaste vrijwilligers je rond door het hoofdgebouw’. (foto Provincie ZH)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter