Nieuws
Subsidie voor boerderij Akkerlust

De familie Van Boheemen, eigenaar van hotelboerderij Akkerlust, Stompwijkseweg 55A Stompwijk, heeft een subsidie van 26.370 euro ontvangen van de provincie Zuid-Holland. Dit in het kader van de subsidieregeling toerisme. Bij het besluit het geld over te maken stelt het provinciaal bestuur: ‘Het boerenbedrijf Akkerlust biedt de mogelijkheid om in de regio meerdere dagen (buiten) door te brengen en de regio en de boerderij te ontdekken. Een aantrekkelijk aanbod van apps met een interessant en educatief verhaal draagt bij aan de toeristische versterking van Akkerlust en omgeving. Daarnaast is er een groeiend aantal stedelingen, dat meer oog krijgt voor de kwaliteiten van ons gebied. De route-app bevordert het gebruik van de fiets’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter