Activiteiten
Voetbalclubs in hoge nood
Het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 staat voor de deur. En de lokale voetbalclubs verkeren in nood. Ze zijn dringend op  zoek naar trainers en functionarissen. Alleen bij RKAVV heeft men geen vacatures.
Forum Sport zoekt trainers voor de meiden en drie wedstrijdsecretarissen (senioren, meiden en dames, junioren). Bij de VV Wilhelmus is de nood groot. De vacaturelijst meldt grensrechter voor het eerste, jeugdtrainers, gasvrouw/man voor de commissiekamer, secretaris jeugd, jeugdcoördinator, scouts, toernooisecretaris en lid toernooicommissie, wedstrijdsecretaris, trainer Wilhelmus 3, teammanager jeugd, verzorger 2e en 3e, ploegleider kantine, verzorger, penningmeester, hoofd opleiding middenbouw.
Bij SEV zijn, vooral voor de senioren, verenigingsscheidsrechters nodig. Daarnaast zoekt men een scheidsrechterscoördinator. Bij Stompwijk’92 een waslijst aan open plekken: voorzitter sponsorcommissie en lid sponsorcommissie, lid technisch commissie, jeugdscheidsrechters, trainers, leiders 1e en 2e, verzorger, grensrechters, gastvrouw/heer, medewerkers kantine, coördinator opleidingen, toernooiplanner, lid evenementencommissie.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter