Activiteiten
Buitensporten met QR-FIT beweegroute

Voorburg kent de eerste QR-FIT beweegroute in de gemeente. De beweegroutes zijn gratis toegankelijk, elke dag voorzien van nieuwe oefeningen en maakt bewegen in de buitenlucht toegankelijk en leuk. Er zijn momenteel 2 beweegroutes om te wandelen of hard te lopen: 1 van 5,2 km en een iets langere van 6,9 km. Langs beide routes staan palen met QR-codes. Door deze codes te scannen op een mobiele telefoon, komen er oefeningen naar voren die ieder op zijn/haar eigen niveau kan uitvoeren.

Hoe werkt QR-FIT? Download vooraf de gratis QR-FIT app op een mobiele telefoon, dat kan via www.QR-FIT.nl/events of scan een van de palen. Open vervolgens de app om te zien waar de route(s) met QR-codes in Leidschendam-Voorburg staan. Eenmaal bij een paal, scant u de QR-code met uw mobiele telefoon. U krijgt vervolgens een spierversterkende of conditie-oefening te zien. Iedere 24 uur worden de oefeningen vernieuwd. Zo kunt u zo vaak als u wilt aan de slag met wisselende oefeningen. Of je nu een beginnende sporter bent of een expert in bewegen, QR-FIT heeft de perfecte training voor iedereen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter