Nieuws
Bouwen in 2024/2025

Ontwikkelaar Blauwhoed wil in de jaren 2024-2025 zestig woningen gaan bouwen in de Duivenvoordecorridor, het gebied tussen N447 en de Vliet tussen de bebouwde kom van Leidschendam en de grens met Voorschoten. In de tweede helft van 2023 start de verkoop.

Het project, dat bekend staat als EVE, werd enkele maanden geleden gelanceerd. De woningen moeten in een bosrijke tuin komen te staan. Ze worden tussen 95 en 165 vierkante meter groot. Er zijn panden op een terp bij (verhoogde aanleg), huizen die met z’n vieren onder één kap worden gebouwd in de vorm van een vierkant en woningen waarbij bad- en slaapkamer op de begane grond komen zodat zij ook voor ouderen geschikt zijn.

Het definitieve ontwerp moet eind 2023 klaar zijn. Dan wordt ook de bouwvergunning aangevraagd, aldus Blauwhoed. (illustraties Blauwhoed)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com