Nieuws
Aanrijdingen met goede en slechte afloop

Het liep gelukkig goed af, bij een naar ongeval in Voorburg. Dinsdagmiddag werd rond 17.30 uur een fietser geschept op de Van Arembergelaan bij de rotonde van de Laan van Nieuw Oosteinde. De automobilist had de fietser te laat gezien, de vrouw kwam op de motorkap te recht en belandde daarna op de weg. De vrouw werd onderzocht in de ambulance is er wonder boven wonder, met veel schaafwonden vanaf gekomen.

Even verderop ging het minder goed. Op de Mgr. van Steelaan, bij de kruising met de Prinses Irenelaan werd een vrouw die via het zebrapad overstak aangereden. Dat gebeurde op ongeveer hetzelfde tijdstip als de bovengenoemde aanrijding. De vrouw raakte zwaargewond. Ze werd met spoed door een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de wagen werd door de politie meegenomen naar het bureau. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter