Nieuws
Als de dieren op vakantie komen

De zomervakantie is begonnen en eerder gemaakte plannen worden uitgevoerd, koffers gepakt, mensen trekken er op uit, en iedereen wil het meeste halen uit deze vrije weken. Dat geldt ook voor de huisdieren. Dus  hebben veel eigenaren gelukkig op tijd het pension voor hun honden en/of katten geboekt, en zit het pension bij Stichting Nationale Dierenzorg bomvol met zomergasten. Na alle corona perikelen, het sluiten van pensions in de regio en extra reislustige eigenaren is het dit jaar verstandig 6-9 maanden van te voren te boeken want anders is de kans groot dat er helaas geen plek meer is in het pension aan de Zijdeweg in Wassenaar.

Alle dierenverzorgers en vrijwilligers staan, zoals altijd, klaar om de dieren met open armen te ontvangen. De pension kamers vullen zich en de vakantie voor de dieren kan beginnen. Gezellig samen met andere dieren, lekker keten of juist gezellig een deken of mand delen. Natuurlijk ook veel aandacht, en welk dier wil dat nou niet? De zomer mag van ons lang duren!

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter