Nieuws
Den Haag plant nieuwe fietsroutes

Den Haag beziet de mogelijkheid één of meerdere fietsbruggen over de Trekvliet aan te leggen tussen de Binckhorst en Molenwijk. Gekeken wordt naar een fietsbrug ter hoogte van de Urbanusstraat, de Capellolaan (het nog te realiseren verlengde van de Zonweg) en bij de Junostraat. Dit alles in het kader van de ontwikkeling van de Trekvlietzone, het gebied tussen Mercuriusweg, Vliet, het water langs de Jupiterkade en de Binckhorstlaan. Langs de Vliet aan de kant van de Molenwijk loopt een velostrada; de verbinding tussen Den Haag centrum en Ypenburg. In die verbinding ontbreken nog twee stukken: de kruising bij de Geestbrug en de oversteek van de Vliet bij de Chinese Muur/Drievliet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter