Mening
U zegt het maar: Operatie Steenbreek afgeblazen?

Als ik het goed heb begrepen is de Operatie Steenbreek door de gemeente afgeblazen. Dat maak ik op uit de plannen voor de herinrichting van het Voorburgse park Vreugd en Rust. Het park is kennelijk té groen, want er wordt een behoorlijk aantal bomen gekapt. En een deel van het gras wordt weggehaald, om ruimte te maken voor meer geasfalteerde wandelpaden. Die dan wel weer witte steentjes krijgen, waarover iedereen die iets minder mobiel is de nek breekt.

Toch is dit uitermate vreemd. Dezelfde gemeente roept via social media mensen op om de stenen uit hun eigen tuin weg te halen en er gras voor terug te plaatsen. Dat noemen ze ‘Operatie Steenbreek’.

Iedereen doet mee, behalve de gemeente zelf. Die zorgt voor het omgekeerde. Daarom roep ik iedereen op om – na voltooiing van de werkzaamheden – te helpen de nieuwe wandelpaden te verwijderen voor groen. Mag! Noemt u alleen maar ‘Operatie Steenbreek’.

(LT)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter