Nieuws
Eerste voortekenen van de opknapbeurt

Ze laten er geen gras over groeien bij de gemeente. Deze week is de vergunning aangevraagd voor de opknapbeurt van Park Vreugd en Rust in Voorburg. Daags na de publicatie van de aanvraag was er al een team bomendeskundigen aan het werk in het parkdeel tussen Oosteinde en Parkweg. Diverse bomen werden aan een onderzoek onderworpen. En het snerpende geluid van de takkenzaag was nog maar een voorteken van wat de bomen in dit park te wachten staat. En donderdag liep een man met een wel heel vreemde machine over de paden tussen Vliet en Oosteinde. Hier werd duidelijk gekeken naar de structuur van de paden, die straks worden geasfalteerd en van een door wandelaars zeer gehate kiezel laag worden voorzien.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter