Nieuws
Wassenaar-Voorschoten claimen Vlietland

De Stichting Wassenaar Voorschoten die zich inzet voor de marketing van beide gemeenten claimt natuur- en recreatiegebied Vlietland als één van de eigen sterke punten, waarbij de bouw van recreatiewoningen ‘bij Vlietland’ specifiek wordt genoemd.

Dat blijkt uit de Roadmap 2.0 die de Stichting heeft uitgebracht voor de activiteiten in de periode 2022 – 2025. Vlietland ligt op het grondgebied van Leidschendam-Voorburg. De geplande bouw van 222 recreatiewoningen vindt in het gebied van Vlietland zelf plaats.

Onder het motto ‘Beleef het beter buiten’ zet de stichting zich in voor het ‘bevorderen van toerisme door het promoten en verbinden van de recreatieve en culturele mogelijkheden van het gebied Wassenaar – Voorschoten’.

Onder de kop ‘Ons aanbod is populair’ staan in Roadmap 2.0 de Vliet en Vlietland bij Voorschoten genoemd. Als ‘concurrent’ wordt winkelcentrum Leidsenhage, ‘The mall of the Netherlands’, aangegeven.

In het algemeen bestuur van de Stichting zit onder andere Bart Carpentier Alting, directeur van Vlietland. Als zijn vestigingsplaats staat Voorschoten genoemd. In het Comité van aanbeveling zit onder andere Nadine Stemerdink, oud-wethouder van Leidschendam-Voorburg, sinds mei 2021 burgemeester in Voorschoten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter