Nieuws
Flora en fauna langs de RijnlandRoute

Bericht van de organisatie die bezig is met de aanleg van de RijnlandRoute: ‘Iedere maand zetten we een boom of struik in de spotlight, die terug wordt geplant langs de RijnlandRoute. Deze maand is het de beurt aan: de gewone vlier. De vlier wordt langs alle delen van de RijnlandRoute aangeplant: langs de A44, langs de A4 in de noordoosthoek van Vlietland en langs de Rijksstraatweg in Wassenaar. Deze inheemse struik is een must-have voor ecologische aanplant en niet veeleisend. Daarmee is het een voordehand liggende soort voor de nieuwe aanplant langs de RijnlandRoute. Benieuwd naar de kenmerken van de vlier en de aantallen die langs de RijnlandRoute geplant worden? Je leest het op de pagina over de gewone vlier‘.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter