Nieuws
Keren verboden bij de Mall

De gemeente gaat het automobilisten verbieden te keren op de Noordsingel ter hoogte van Weigelia. Dit om de verkeersveiligheid voor auto’s, fietsers en voetgangers te verbeteren. Het verbod gaat 17 augustus in.

Veel automobilisten die over de Noordsingel richting Leidschendam rijden keren bij Weigelia om bij filevorming op de Noordsingel, vanwege het feit dat de parkeergarage ter plekke vol is, of om te gaan tanken bij de Shellpomp.

Bij het keren kruisen ze verkeer dat uit de parkeergarage komt en richting N14/Voorburg gaat, de tramrails, het fietspad en de zebra. Volgens de gemeente zijn keerbewegingen hier onveilig. De afgelopen vier jaar gebeurden er 5 ongelukken op deze plek.

Er komt per 17 augustus ook een keerverbod op de kruising Noordsingel – Burgemeester Banninglaan. Hier keren automobilisten omdat zij hopen zo sneller bij de parkeergarage te zijn.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter