Mening
U zegt het maar: Ratten? Niets voeren a.u.b.

‘Afgelopen maandag heb ik een bruine rat gezien bij de Burgemeester Keijzerlaan in Leidschendam. Deze liep uit tuin naar ander perk vlakbij de vuilcontainers, tussen flat 2 t/m 60. Heb gemeente daar over een bericht gestuurd. Bij het Kennedyplein komen mensen iedere dag de vogels en eenden voeren en de meeuwen. Er wordt zaad voor duiven  neer gegooid.

Oplossing:  overal borden neer zetten met daarop vermeld ‘niet voeren’ . En een vuilbak neerzetten links bij vijverbankje. Die staat daar sinds twee jaar niet meer. Met als gevolg: gooi het maar op de grond. Want je zal een stukje moeten lopen om het in een asbak te  gooien of mee naar huis te nemen. Ik noem dat asociaal gedrag en erger er mijn mateloos aan. De heren van de Binnenbaan zijn van maandag tot en met vrijdag alle zwerfvuil aan het op ruimen. In de Heuvelwijk lopen ze al ‘s  morgens vroeg de wijk in. Deze heren mogen wel eens in het zonnetje gezet’.

(R.S.)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter