Nieuws
Hoorspel in Kakafonie

Gedurende de zomermaanden vervalt het programma Sportsignaal. Dat betekent dat er zes weken ruimte is voor een derde uur Kakafonie met daarin een hoorspel. Vandaag hoort u in Kakafonie het tweede bedrijf van het driedelige hoorspel ‘Boerenbont en rode lampjes’. Dat is een vrolijk hoorspel in drie delen, geschreven door Carl Slotboom en tot hoorspel bewerkt door Jan Klein. Het hoorspel is geproduceerd door de inmiddels opgeheven Stichting Luistertoneel uit Leidschendam. Het tweede bedrijf van ‘Boerenbont en rode lampjes’ is te horen na 14:00 uur in Kakafonie bij Midvliet FM. Het derde bedrijf wordt uitgezonden op 7 augustus.

Voorafgaand aan het hoorspel komt Jeffrey Brons om 12.30 uur zijn opwachting maken om zijn nieuwe single ‘Mijn eigen vlees en bloed’ laten horen. Jeffrey deelt in het nummer zijn ervaring van de geboorte van z’n dochtertje. Jeffrey en z’n vriendin Rosa werden op 28 augustus 2021 de trotse ouders van hun dochtertje Lena.

Ook Marco Gevers is te gast in Kakafonie. Om 13:15 uur komt Marco zijn nieuwe single ‘Het wordt tijd..’ ten gehore brengen. Marco luistert zelf graag naar Engelstalige nummers van Bruno Mars en Stevie Wonder. Dat weet ook zijn vaste producer Frank Verkooyen. De idee ontstond om ‘My Cherie Amour’ van Stevie Wonder onder handen te nemen en daar een Nederlandstalige tekst op te laten schrijven. En dat bleek een schot in de roos.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter