Activiteiten
Figuurzagen bij de Salamander

Zo midden in de zomervakantie is er bij zaagmolen De Salamander in Leidschendam voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar weer alle gelegenheid om met de figuurzaag aan de slag te gaan. Op zaterdag 6 augustus kunnen zij van 12.00 tot 16.00 uur bij met de figuurzaag en onder deskundige begeleiding aan het werk en uit hout iets moois creëren.

Met eenvoudige instructies van de heer Ben van Kan kiezen ze uit beschikbaar hout een leuk model om te zagen, zoals een molentje of een dierenfiguur. Materialen, zoals triplexhout, figuurzaag, schuurpapier en enkele gereedschappen zijn voldoende aanwezig. En de beloning na hard werken? Natuurlijk een mooi voorwerp om mee naar huis te nemen of aan iemand cadeau te doen!

Adres: De Wiek 19, Leidschendam

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter