Nieuws
Nieuwe serie op TV West en online

Hoe meer u kijkt, hoe meer u er ziet. Het zijn de vaste pijlers van de stad. U loopt of fietst erlangs. Totdat u een keer stilstaat en het beeld langzaam binnenkomt. Het is de kunst in het park, op een plein of op de hoek van de straat. Vaak onbegrijpelijk of overdreven pompeus. Beelden of installaties die onderdeel zijn van het karakter van de stad. Allemaal hebben ze een verhaal. Het zijn kicks voor niks.

In Den Haag staan meer dan 500 beelden. Zomaar in de openbare ruimte. In de serie ‘Wat een Verbeelding!’, gaat programmamaker Erik Kooijman op onderzoek uit naar deze beelden in de verschillende delen van de stad. Wie heeft het gemaakt en waarom? Wat vindt de buurt ervan? Er is veel te ontdekken.  Vanaf 23 augustus elke dinsdag vanaf  17.00 uur op TV West en online. (foto Omroep West)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter