Activiteiten
Wereldtoppers cricket te zien in Voorburg

Stel u eens voor dat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi op Wilhelmus zouden komen spelen. Vergelijkbaar is de komst van Martin Guptill, Mitchell Santner en Jimmy Neesham naar Voorburg op 4 en 5 augustus om 17.00 uur. Het Nederlandse cricketteam neemt het dan op tegen deze wereldtoppers van Nieuw-Zeeland in twee korte Twenty20-wedstrijden. Het belooft op het terrein van VCC aan de Groene Zoom 20 (achter VMBO-school Yuverta, Westvlietweg 42) een spektakel te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het toegangshek. Ze kosten 20 euro; kinderen tot 12 jaar betalen 10 euro. Twenty20 cricket is een spelvorm waarbij beide teams 120 ballen krijgen om zoveel mogelijk punten (runs) te verzamelen. Stel, Team A maakt 160 runs. Dan moet Team B er dus 161 maken om te winnen. Aanvang van de wedstrijden op donderdag 4 en vrijdag 5 augustus: 17.00 uur. (foto VCC)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter