Nieuws
Groentip: Natuur voor je eigen deur

Een nieuwe Groentip van Stadsbeheer: ‘Af en toe treft Stadsbeheer het wel heel erg. Tijdens de winterwerkzaamheden aan de Marijkekade in Voorburg hebben collega’s van onze wijkteams extra werk gehad aan het vlechten van een houtwal. Met de komst van zo’n houtwal werd het snoeihout duurzaam verwerkt, zonder maar één kilometer te rijden. Ook is een gedeelte van het gazon omgevormd tot bloemrijk grasland waar van alles bloeit. Voor sommige inwoners is het ecologisch onderhoud best even wennen. Maar er zijn ook inwoners die er ontzettend blij van worden. Hebben jullie al ontdekt welke inwoners dat zijn? Kijk maar eens goed naar de foto. Dit egeltje heeft zijn intrek, in de aangepaste border genomen en scharrelt elke nacht rond op zoek naar slakken en andere insecten. Dit is waar Stadsbeheer het voor doet. Natuur voor je eigen deur’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter