Nieuws
Heuvelhonk weg; en nu?

SP-gemeenteraadslid Ed van der Schaft wil van B&W weten wat er gaat gebeuren op de plek waar tot voor kort Heuvelhonk stond; het pand van de wijkvereniging De Heuvel, Burgemeester Sweenslaan 6 Leidschendam. Vorige maand werd het gebouw gesloten en vrijwel direct daarna met de grond gelijk gemaakt. Van der Schaft: ‘Wat gaat er met de locatie van Heuvelhonk gebeuren? Zijn er ontwikkelingen in voorbereiding of gepland? Wat is de status van (mogelijke) ontwikkelingen? Huisartsen hebben aangegeven zich op de locatie van Heuvelhonk te willen vestigen. Zijn deze berichten bij de gemeente bekend? Hoe kijkt de gemeente naar de vestiging van een huisartsenpraktijk op de locatie van Heuvelhonk of elders in De Heuvel’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter