Activiteiten
In de ban van oldtimers

Aanstaande zondag, 7 augustus, kunnen liefhebbers van oude tractoren terecht op Stompwijkseweg 27, buitenplaats Molenwei. Daar wordt tussen 13.00 en 19.00 uur een oldtimer bijeenkomst voor tractoren gehouden. Zij komen terug van een rit door het groene buitengebied. Bezoekers kunnen ook genieten van een drankje en een lekkere barbecue.

Degenen die van oldtimers, maar dan auto’s, houden kunnen op zondag 28 augustus hun hart ophalen. Die dag wordt er vanuit Stompwijk een oldtimerrit verreden. Startpunt is het Dorpspunt, Dr. van Noortstraat 92 Stompwijk. Er wordt vertrokken tussen 10.15 en 10.30 uur. Verzamelen vanaf 09.15 uur. Eenieder met een auto die minimaal 15 jaar oud is, kan meerijden. Aanmelding per mail: adribennis@gmail.com Deelname is op eigen risico. In het Dorpspunt zijn voor vertrek koffie, thee en versnaperingen verkrijgbaar.

En wie er dan nog geen genoeg van heeft die kan in het weekeinde van 9, 10 en 11 september met een vintage of oldtimer-kampeerbus terecht op de Molenwei. Wie een staanplaats reserveert voor 1 of 2 nachten betaalt maar de helft van de normale prijs. Dit alles in het kaker van het Open Monumentenweekeinde. (foto’s Molenwei)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter