Nieuws
Inzameling spullen voor opvang Oekraïners
In en rond Vlietweg 16-17 op bedrijventerrein Overgoo wordt hard gewerkt om een kantoorpand geschikt te maken om ontheemden uit Oekraïne op te vangen. Zodra de kamers en gemeenschappelijke ruimtes klaar zijn, moeten deze worden ingericht. Wilt u spullen doneren die gebruikt kunnen worden voor de basisinrichting van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes? Bijvoorbeeld een eettafel met stoelen, een (stapel)bed, een bank of een kast? Of een prullenbak, servies, bestek of ander keukengerei? Dan kunt u deze afgeven bij kringloopwinkel De Schatkamer aan de Star 9 in Leidschendam. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. (foto gemeente LV)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter