Nieuws
Geluidoverlast door nachtwerk rond Mall

In de periode 15 tot 26 augustus kunnen gasten van het Fletcher Hotel bij de Mall, en omwonenden van de kruising Burgemeester Banninglaan/Heuvelweg ‘s nachts rekenen op geluidoverlast. Aanleiding vormt het weghalen van bestrating op Weigelia, tegenover restaurant Gina, en bij de ingang van de Mall op genoemde kruising, het plaatsen van betonnen ‘parkbanden’ (wanden van plantenbakken), het vullen van de parkbanden met grond en het herstel van bestrating. De werken worden ‘s nachts gedaan vanwege de veiligheid van winkelend publiek en de noodzaak tram 19 te laten doorrijden. Voor de werken wordt een shovel ingezet die 80 decibel geluid voortbrengt. Op de gevels van het hotel en de woningen zal dat 74 decibel zijn. Een en ander blijkt uit de vergunningaanvraag. Er zal alleen niet in de weekeinden gewerkt worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter