Activiteiten
Springkussenfestival

Tussen 11 en 14 augustus organiseert Buitenplaats Molenwei samen met De Pleck het grootste springkussenfestival in de Randstad. Het gebeuren is voor kinderen vanaf 3 jaar. Per twee kinderen mag een volwassene gratis naar binnen. Op donderdag en vrijdag zijn de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Entree kost donderdag- en vrijdagochtend (tot 12.00 uur) 6,50 euro, donderdag- en vrijdagmiddag (vanaf 14.00 uur) 8,50 euro. Op zaterdag en zondag moet 12,50 euro betaald worden. Geboden worden heel veel verschillende springkussens en stormbanen alsmede veel andere leuke spellen. Daarnaast is er genoeg te snacken en te eten. Ouders kunnen op het grote buitenterras genieten van een hapje en drankje.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter