Activiteiten
Tong Tong Fair van 1 tot en met 11 september
De 62e editie van het de Tong Tong Fair vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 11 september. Traditiegetrouw is het Haagse Malieveld weer het decor voor het 11-daagse evenement, dat voelt als een ontdekkingsreis naar Zuidoost-Azië. In de iconische tenten kunnen bezoekers genieten van de Indische cultuur (een eeuwenoude mix van Oost en West) en culturen uit Zuidoost-Azië, meegebracht door tientallen artiesten en standhouders.
Alle dagen zijn er dans- en muziekvoorstellingen, tentoonstellingen, boekpresentaties, interviews, kookdemonstraties en uiteraard volop proeverijen uit diverse Indonesische streekkeukens. O.a. Marion Bloem, Adriaan van Dis, Dido Michielsen, Crazy Rockers, JazzmasterMania, Nita Aartsen, Francis Kuijk en Vanja van der Leeden zijn de eerste namen op het programma. Toegangskaarten voor de Tong Tong Fair zijn dit jaar op datum. Zie voor meer informatie en kaarten voor de Tong Tong Fair:https://tongtongfair.nl (foto Tong Tong Fair)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter