Nieuws
Fietser zwaar gewond

Afgelopen nacht, even na middernacht, is een fietser op de kruising Rembrandtlaan, Prins Bernhardlaan, Sint Martinuslaan in Voorburg, door een auto aangereden. De fietser kwam bij de aanrijding op de motorkap van de wagen terecht, raakte vervolgens de voorruit om daarna op het wegdek te belanden.

De auto reed nog een vijftigtal meters door met de fiets onder de bumper geklemd. De fietser raakte bij het ongeval zwaargewond. Na eerst ter plaatse te zijn behandeld door het personeel van opgeroepen ambulances en de traumahelikopter, werd de gewonde met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis. De fietser stak over vanuit de Rembrandtlaan richting Sint Martinuslaan. De wagen reed richting Leidschendam. Rond tien voor vijf deed zich even verderop ook een ongeluk voor. Dit maal op de kruising Sint Martinuslaan/Mgr. van Steelaan. Ook hier kwam de ambulance ter plaatse. Nadere gegevens over dat ongeval ontbreken nog.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter