Nieuws
Gronddepot voor rioleringswerken

De firma Van der Krogt, Stompwijkseweg 29, wil een tijdelijk gronddepot inrichten op het eigen terrein. Het moet 1200 vierkante meter groot worden. Het bedrijf wil daar grond gaan opslaan die vrijkomt bij dertien rioleringsprojecten waar men in opdracht van de gemeente aan werkt in de komende jaren. Het eerste project moet medio 2023 starten. Het depot moet achter de bedrijfsgebouwen komen zodat het niet in het zicht ligt voor gebruikers van de Stompwijkseweg. Van der Krogt heeft ter plekke grond van bijna 205.000 vierkante meter zo blijkt uit de vergunningaanvraag voor het inrichten van het gronddepot die bij de gemeente is neergelegd. Van der Krogt werkt nu aan de riolering van de Strabolaan en omgeving in Voorburg. Dat project moet op 19 augustus zijn afgerond.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter