Nieuws
Nachtje niet slapen

Omwonenden van de kruising Heuvelweg/IJsvogellaan in Leidschendam zullen naar verwachting in de nacht van 1 op 2 september niet veel slapen. Die nacht wordt er onderzoek gedaan naar de wegverharding. Dat gebeurt middels een boorwagen. Die zal gedurende een drietal uren actief zijn. Het boren veroorzaakt 100 tot 105 decibel geluid. De nachtelijke norm voor geluid op een gevel is maximaal 65 decibel, met een gemiddelde van 40 decibel. Voor de werken gaat op het Heuvelweg één rijstrook dicht. De onderneming die het boren doet wil zo vroeg mogelijk in de nacht starten zodat de overlast ‘wellicht’ beperkt kan worden. De werken gebeuren ‘s nachts in verband met de verkeersveiligheid en de drukte op de weg. Omwonenden worden niet geïnformeerd omdat het om een ‘klein werk’ gaat. De gemeente moet nog vergunning geven en stelt mogelijk extra eisen aan de werkzaamheden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter