Nieuws
Zangers en hoorspel in Kakafonie

Vandaag maakt Johan Bee rond 12:30 uur zijn opwachting in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Darling je t’aime’ laten horen. De zestiger en zeventiger jaren omarm je bijvoorbeeld: Engelbert Humperdinck of nog iets later de Spaanse zoetsappige, maar romantische klanken van Julio Iglesias. Vervolgens wordt dat op een gegeven moment ook nog liefde voor de Nederlandstalige muziek, waaronder Frans Bauer of Jannes.

Om 13:15 uur komt Maurice Idema om zijn nieuwe single ’Waarom is het er nooit van gekomen’ te laten horen. Het is een vrolijk zomers nummer waarmee Maurice erg content is. Maurice was namelijk op zoek naar een opvolger van z’n ballad ‘Ik Mis Je’ die hij begin januari uitbracht. ,,De kans is groot dat, als je alleen in de auto zit, je de autoradio op het hoogste standje zet. Het is echt een productie waar ik trots op ben’’, aldus Maurice.

Gedurende de zomermaanden vervalt het programma Sportsignaal. Dat betekent dat er zes weken ruimte maken voor een derde uur Kakafonie met daarin een hoorspel. Vandaag hoort u in Kakafonie het derde en laatste bedrijf van het driedelige hoorspel ‘Boerenbont en rode lampjes’. Dat is een vrolijk hoorspel in drie delen, geschreven door Carl Slotboom en tot hoorspel bewerkt door Jan Klein. Het hoorspel is geproduceerd door de inmiddels opgeheven Stichting Luistertoneel uit Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter