Activiteiten
Museumnacht telt 35 deelnemende partijen

De nieuwste editie van het fènste avondsje kuns en kultuâh staat zaterdag 8 oktober  op de agenda. De 35 deelnemende musea en culturele instellingen beloven weer een avond vol activiteiten. Tussen 20:00 en 01:00 zetten zij de deuren wagenwijd open en ontdekt men met één ticket de magie van de nacht.

Laat u verrassen door een bijzonder programma, speciaal samengesteld voor Museumnacht Den Haag. Transformeer in een Balenciaga-model, verdwaal op de Pasar Malam (avondmarkt), knoop rollerskates om uw voeten in het stadhuis, kom gieren bij cabaretier Sjaak Bral, luister naar urban poetry of volg een rondleiding langs de bijzondere exposities van onze deelnemers. Tijdens Museumnacht Den Haag beleeft u de kunst en cultuur op een manier als nooit tevoren.

En vergeet natuurlijk ook niet de deelnemers in Voorburg te bezoeken: Huygens Hofwijck, Wijnhuys Huygens en de Voorburgse bierwinkel.

Tickets zijn nu via de Museumnacht Den Haag website te koop. Meer informatie over tickets, deelnemers en programma’s vind je hier: www.museumnachtdenhaag.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter