Activiteiten
Pre-season meidentoernooi bij Forum Sport

Voor de derde maal houdt Forum Sport op zondag 28 augustus het pre-season meidentoernooi. Waar de meeste toernooien na afloop van het seizoen worden gespeeld, is dit toernooi juist bedoeld als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hierin is Forum Sport uniek, het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel clubs uit de regio waaronder RK Deo, RKAVV, Graaf Willem II VAC, Zestienhoven, SJC, VDL, DSVP en DSO zich hebben ingeschreven om deel te nemen aan dit evenement. Hierdoor zullen bijna 300 deelnemers uit verschillende teams strijden om de titel. Omdat niet zoveel teams tegelijk kunnen spelen is er een ochtend- en een middagprogramma: 09:30-12:20 uur en 13:00-16:25 uur.

Uiteraard is dit toernooi ook een leuke gelegenheid voor iedereen die zelf belangstelling heeft voor meidenvoetbal om kennis te maken met de sport. Meer vragen over het meidenvoetbal(toernooi) mail: meidencoordinator@forumsport.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter