Nieuws
Verzoek om wegwerken

ChristenUnie en GBLV willen van B&W weten wanneer er werk gemaakt wordt van het opknappen van de Meer- en Geerweg in Stompwijk. Volgens de gemeenteraadsleden Coen Bregman, Frank Wilschut (beiden ChristenUnie) en Koos van Wissen (GBLV) is de weg ondanks eerdere toezeggingen van de gemeente om in samenspraak met het Hoogheemraadschap Rijnland deze weg op te knappen, nog steeds niet onder handen genomen. Het drietal stelt dat het wegdek met vele scheuren gevaarlijk is voor de talrijke fietsers, skaters en andere weggebruikers. ‘Kan het college van B&W aangeven waarom deze weg, ondanks eerdere toezeggingen, nog niet is opgeknapt? Kan het college aangeven op welke termijn deze weg structureel verbeterd zal gaan worden’, zo vragen de raadsleden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter