Nieuws
Bewoners Prinsenhof woedend

Bewoners van de Leidschendamse wijk Prinsenhof zijn woedend nu zij onder dreiging van een hoge boete een zwembadje voor kinderen en een trampoline hebben moeten weghalen uit een groenstrook tussen de flats. Dit op last van de afdeling handhaving van de gemeente. De boete zou 350 euro zijn geweest. De trampoline was er al drie jaar, het zwembadje drie maanden. Volgens de gemeente was er geen vergunning gevraagd noch gegeven voor de trampoline of het zwembadje. De voorzieningen worden niet meer gedoogd omdat zij gevaar opleveren als ze niet benut worden door kinderen en/of er geen toezicht is van buurtbewoners. Omwonenden hebben de trampoline en het zwembadje zelf gefinancierd. Vorig jaar verbood handhaving een door omwonenden geregelde verlichte kerstboom in de Von Geusaustraat in Voorburg. Na protesten en ingrijpen van de burgemeester mocht die blijven.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter