Activiteiten
Stichting Duurzaam zoekt vrijwilligers

De Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg zoekt vrijwilligers die het leuk vinden mee te denken en mee te werken. Het gaat dan in eerste instantie om een penningmeestyer, een secretaris en om mensen die een thema of activiteit willen ondersteunen.

De Stichting Duurzaam richt zich op het verduurzamen en vergroenen van de gemeente. Daarbij worden inwoners voorzien van informatie en/of bijeengebracht rond een bepaald thema.

Daarnaast richt de Stichting zich tot B&W en de gemeenteraad daar waar het gaat om zaken als energietransitie, klimaatverandering, luchtkwaliteit, behoud en uitbreiding van groen, het terugdringen van afval.

Heeft u een paar uur per week over, en wilt u zich inzetten voor een groene en duurzame gemeente, neem dan contact op met Marjan van Giezen via marjanvangiezen@icloud.com Via haar kunt u ook nadere informatie krijgen over de Stichting en bespreken welke ambities u heeft.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter