Activiteiten
Geld voor activiteiten Week tegen Eenzaamheid
Wilt u voor uw straat of buurt een leuke activiteit organiseren voor de Week tegen Eenzaamheid (29 september tot en met 6 oktober)? Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen.

Niemand zou zich eenzaam moeten voelen. Daarvoor is extra aandacht tijdens de Week tegen Eenzaamheid, een jaarlijks initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig straatfeest, een sportieve middag waar kinderen en jongeren elkaar leren kennen, schoolklassen die ouderen bezoeken, het opzetten van een telefooncirkel, een buurtfeest of spelletjesmiddag, het organiseren van een creatieve workshop waar voldoende ruimte is om elkaar te leren kennen of het geven van cursussen ‘beeldbellen’.

Wilt u ook iets organiseren in het kader van de Week tegen Eenzaamheid voor uw buurt, wijk of straat? Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Lees de voorwaarden op www.vlietwensen.nl en vul voor 3 september het aanvraagformulier in. Kijk voor meer voorbeelden van activiteiten en tips op www.eentegeneenzaamheid.nl (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter