Nieuws
Overval bij avondwinkel

De eigenaar van avondwinkel De Hoop, Bruijnings Ingenhoeslaan Voorburg, is gisteravond even voor elf uur overvallen door twee jonge mannen die het kennelijk op de omzet gemunt hadden. Toen de man in zijn auto zat, die achter de winkel was geparkeerd, werd het portier opengerukt en probeerden de twee hem uit de wagen te trekken. Daarbij gebruikten ze een hamer om hun slachtoffer te bewerken. De man verdedigde zich, onder andere door spullen naar het duo te gooien. Uiteindelijk gingen die er vandoor. Of zij iets hebben buit gemaakt is onbekend. De  gealarmeerde politie kon de overvallers niet meer achterhalen. De winkeleigenaar moest ter behandeling van zijn verwondingen naar een ziekenhuis worden afgevoerd. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter