Activiteiten
Buurtfeesten Bovenveen

Op zondag 28 augustus wordt in de Voorburgse wijk Bovenveen een buurtfeest gehouden. Daartoe wordt de Willem Klooslaan tussen de Bruijnings Ingenhoeslaan en het Willem Kloosplein de hele dag afgesloten. Het feest zelf loopt tussen 10.00 en 22.00 uur. Ter plekke wordt een volleybalveld opgezet, er zijn een luchtkussen en een stormbaan alsmede een popcornstand, een bbq en een foodtruck. Voor tafels en stoelen wordt ook gezorgd, net als voor muziek.

Vooruitlopend op het feest is er deze zaterdag, 13 augustus, een sport- en spelevenement in park ‘t Loo ter hoogte van basisschool De Driemaster aan de Spinozalaan. Vlietnieuws heeft daar eerder over bericht. Tussen 12.00 en 16.00 is er van alles te doen: levend sjoelen, varen met een trapwaterboot, spelen met waterballen, rondspringen op springkussens, een slootexcursie, estafetterace, spelletjes spelen, knutselen, schminken en glittertatoos laten zetten. Voor eten, drinken, tafels, stoelen en muziek is ook gezorgd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter