Nieuws
Snelheidscontrole op het verkeerde moment?

Eindelijk is er deze week weer eens een snelheidscontrole gehouden op de Prins Bernhardlaan in Voorburg. In korte tijd waren hier twee aanrijdingen, waarbij fietsers waren betrokken. Eén kwam om het leven, een ander raakte zwaar gewond.

Alleen moesten omwonenden een beetje gniffelen bij het zien van de politiemensen. Midden in de vakantie op een warme zomermiddag. Terwijl die omwonenden melden dat er juist rond de avondspits en de uren daarna veel te hard wordt gereden. Sommige snelheidsduivels remmen bij de snelheidscamera’s even af, om daarna weer door de scheuren. Staat men stil voor een verkeerslicht, dan wordt de brulpijp (de extra lawaaiige uitlaat) uitbundig getest.

Maar dan is er geen politiemens te zien. Alleen arme mensen die bang zijn voor de snelheden waarmee gereden wordt en het geproduceerde lawaai. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter