Nieuws
Binckhorstbrug maand dicht

De Binckhorstbrug gaat van 28 augustus tot en met 23 september 2022 dicht voor alle autoverkeer. Van zondag 28 augustus tot en met woensdag 31 augustus 2022 en van zondag 18 september tot en met vrijdag 23 september 2022 is de brug ook dicht voor fietsers en voetgangers. Wat dit voor gevolgen heeft voor het verkeer in Voorburg-West is nog niet duidelijk.

Wie Den Haag in wil moet vanaf de A12 via de Regulusweg, Wegastraat en Supernovaweg rijden. Dezelfde route geldt voor verkeer de stad uit, maar dan in omgekeerde richting. De Rotterdamsebaan blijft bereikbaar. Verkeer kan de Maanweg op maar moet vervolgens voor het einde keren. Draaien op de kruising met de Binckhorstlaan is verboden.

De brug is 85 jaar oud en in slechte staat. Hij wordt nu opgeknapt. Sinds begin juni mochten er al geen vrachtwagens en bussen meer over de brug. Auto’s moesten er 30 kilometer per uur rijden. Om dat af te dwingen werd de weg ter plekke versmald en werden er verkeersregelaars ingezet.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter