Activiteiten
GroenLinks priknick

Bericht van GroenLinks: ‘Net zoals eerdere jaren kunt u op de laatste zondag van augustus (de 28ste) samen afval prikken en daarna picknicken: de GroenLinks priknick komt er weer aan! Een mooie gelegenheid om elkaar na de zomer weer te ontmoeten en bij te praten, gecombineerd met een nuttige bezigheid. De start is om 11.00 uur; waar wordt nog bekend gemaakt. GroenLinks zorgt voor de prikspullen en jasjes/t-shirts. Als de plek schoon is gaan alle deelnemers samen picknicken. Eenieder wordt opgeroepen iets lekkers te drinken en/of eten mee te brengen en eventueel iets om op te zitten. Iedereen is welkom. Aanmelden kan via groenlinksleidschendamvoorburg@gmail.com Uw adres wordt gebruikt om u af te zeggen mocht het onverhoopt te slecht weer zijn’.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter