Nieuws
Politie: levensgevaarlijke situaties op Prins Bernhardlaan

De politie Leidschendam-Voorburg komt met een verklaring over het verkeer op de Prins Bernhardlaan in Voorburg: ‘De afgelopen twee maanden zijn er op de Prins Bernhardlaan in Voorburg acht aanrijdingen geweest waarvan er vier met materiele schade, drie met (zwaar) letsel en één zelfs met dodelijke afloop.

Er wordt door veel weggebruikers vaak (veel) te hard gereden, er wordt bij kruisingen vaak door het rode verkeerslicht gereden of gelopen en ook is er sprake van asociaal rijgedrag. Hierdoor ontstaan er op deze weg levensgevaarlijke situaties die niet wenselijk zijn en medeweggebruikers angstig maken.
Juist om die reden houden wij hier nu regelmatig (snelheid)controles. Dit doen wij zowel opvallend als onopvallend. Daarnaast zijn wij ook in gesprek met de gemeente over hoe de weg veiliger gemaakt kan worden. Wees dus gewaarschuwd en houd u zich aan de verkeersregels om onnodig schade en leed te voorkomen.’ (foto politie)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter