Nieuws
Maandag Nationale Herdenking 15 augustus 1945

De Nationale Herdenking 15 Augustus 1945 roept iedereen op om maandag mee te doen: ‘Op 4 mei staan we stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Maar op 5 mei 1945 was voor Nederland de oorlog nog lang niet voorbij. Want terwijl Nederland was bevrijd, was Nederlands-Indië nog bezet door Japan. Japan gaf zich pas over op 15 augustus. Op 15 augustus 1945 eindigde de Tweede Wereldoorlog pas echt. Sta daarom 1 minuut stil bij 15 augustus. 1 minuut stilstaan bij 15 augustus, dat hoeft niet door te zwijgen. Kom samen, proef, bespreek, dans, luister. Neem 1 minuut de tijd voor elkaars verhalen. Stilstaan kan altijd en op veel manieren’. Ga naar www.15augustus1945.nl voor meer informatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com