Nieuws
Ryan Niekerk komt in Kakafonie

Vandaag rond 12:30 uur maakt  Ryan Niekerk zijn  opwachting in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn debuutsingle ‘Ik zal haar nooit meer vergeten’ laten horen.

Je bent 22 jaar, helemaal fan van het Nederlandse lied en je laat het de hele dag uit de speakers knallen als je aan het werk bent als schilder. Je liefde voor die muziek gaat daarna gewoon door als je met vrienden op stap gaat, en dan komt het regelmatig voor, dat de dagelijkse kwast die je in de hand hebt als schilder, wordt vervangen door de microfoon. Op dit soort momenten is hij in één keer de artiest en de gezelligheidsmaker. Tsja, dan kan het ook niet uitblijven dat het moment komt dat jezelf de studio induikt om je allereerste single op te nemen.

En hoor en zie daar…. Wat een heerlijke gezellige debuutsingle ‘Ik zal haar nooit meer vergeten’. Ryan laat niets aan het toeval over en ondersteunt deze single met een fantastische videoclip. Blijft het de kwast of wordt het de microfoon in de toekomst? Wat er ook gebeurt, Ryan heeft meer plannen voor het uitbrengen van singles en is op dit moment alweer in de studio bezig voor al de opvolger(s). Hij zal met het publiek zijn liefde voor de Nederlandstalige muziek delen.

Rond 13:10 uur kunt u luisteren naar het korte hoorspel ‘Atrium 11-hoog’. Al voor met de bouw begonnen werd, was het nieuwe Haagse stadhuis een steen des aanstoots. Bewonderaars en tegenstanders vlogen elkaar in de haren. Bovendien kreeg het Atrium van het stadhuis een lugubere reputatie door een aantal zelfmoorden. Atrium 11-hoog is de dramatisering van een fictieve sprong in de diepte. Dit hoorspel is een productie van de Haagse Kunstkring in samenwerking met de Stichting Van Oor tot Oor.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter