Nieuws
Wachten op het liefdespaar

Zwijmelend lopen de meisjes langs de tuin van restaurant hotel Central Park aan het Oosteinde in Voorburg. In het prachtig bijgehouden groen staat een romantische trouwopstelling te wachten op een liefdespaar. De stoelen, de baldakijnen en het prieel, alles oogt even mooi. Maar wat is dat aan de andere kant? Een springkussen met bloemversieringen. De gasten zullen toch niet? Even later arriveert deze zaterdag een touringcar met het bruidspaar en gasten. De chauffeur volgt de routeplanner en draait de Rozenboomlaan in. Om even later te ontdekken dat men door de markt op het Oosteinde niet verder kan. De korte wandeling mag de pret niet drukken, de huwelijksvoltrekking, de champagne en het springkussen wachten…

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter